Omgaan met Investeerders als Aandeelhouders

Financiering

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Heeft u een eigen bedrijf met een investeerder of een aantal investeerders als stille vennoten op de achtergrond dan heeft u te maken met een select groepje belanghebbenden die u uiterst kritisch zullen volgen. Zo’n investeerder kunt u maar beter tevreden houden. Als ondernemer met een bedrijf kunt u in elk geval uw investeerder niet negeren. Hierna volgt een aantal adviezen om goed met uw investeerder om te gaan.

Geen tijd voor investeerder
Juist in de fase voordat uw cashflow goed op gang komt en waarin veel wordt geïnvesteerd, is het lastig uw investeerder tevreden en daarmee rustig te houden. Want juist in deze fase is er veel te veel te doen door weinig mensen in een zeer korte tijd. Uw product moet af want klanten zitten erop te wachten of hebben het inmiddels al gekocht. Ook juridische aspecten rond octrooien moeten goed worden geregeld en vragen tijd en aandacht. Om nog maar niet te spreken van het indienen van allerhande aanvragen voor bijvoorbeeld subsidie of bepaalde vergunningen.

Belang van investeerder
Ondanks uw grote drukte is voldoende voor uw investeerder of investeerders van het allergrootste belang. U heeft ze immers waarschijnlijk weer nodig als u bij succes een volgende financieringsronde wilt organiseren. Of als het allemaal tegenzit en u bij uitblijven van succes aanvullende financiering nodig heeft.

Aandachtspunten Omgang met Investeerders
Let op de volgende aandachtspunten met betrekking tot het goed omgaan met een investeerder.
U vindt ze in het besloten gedeelte van deze portal.

Dit deel is afgeschermd

Word een betalende gebruiker en krijg direct toegang!

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item added to cart.
0 items - 0,00