Model Beleggingsplan

Beleggen in Aandelen

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Wilt u via de weg van beleggen in aandelen uw doel bereiken, dan is de kans op succes een stuk groter als u eerst een goed Beleggingsplan maakt. Zeker als u gaat beleggen, biedt een plan houvast tijdens het bereiken van uw beleggingsdoel. Wat is de inhoud van een beleggingsplan en hoe ziet een voorbeeld van een beleggingsplan eruit?

Onderdelen van een beleggingsplan
In een persoonlijk beleggingsplan legt u onder meer vast wat uw beleggingsdoel is en in hoeveel tijd u dat wil gaan realiseren. Verder is van belang dat u nadenkt over het rendement dat u wilt behalen en welke tussentijdse verliezen u nog acceptabel vindt.

De belangrijkste aandachtspunten
Ook kiest u of u actief of passief wilt beleggen. Hoeveel tijd wilt u kwijt zijn met beleggen en welke aanpak heeft u bij de analyse van uw beleggingsresultaten voor ogen? Een fundamentele of een technische analyse? Of een combinatie van deze twee? Tot slot, welke beleggingsinstrumenten gaat u gebruiken. Ook legt u vast hoe en hoe vaak u uw beleggingen wilt evalueren.

Bedenk tot slot: Beleggen of laten beleggen is iets dat u doet voor de lange termijn. Hiermee is uw kans op een mooi rendement het grootste.

Model Beleggingsplan
In het besloten gedeelte van deze portal vindt u een Model Beleggingsplan dat u kunt gebruiken als ondersteuning wanneer u zelf een beleggingsplan wilt gaan schrijven.

Dit deel is afgeschermd

Word een betalende gebruiker en krijg direct toegang!

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item added to cart.
0 items - 0,00