Tools voor het maken van een Financieel Bedrijfsplan

Begrotingen

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Met deze Tools voor het maken van een financieel Bedrijfsplan kunt u als ondernemer geheel zelfstandig aan de slag. De tools zijn voorzien van een prima toelichting.

U verwerkt de resultaten van uw bedrijf in een eenvoudig dashboard en een model om uw dagelijkse administratie bij te houden.

Denk bij het maken van uw eigen financieel bedrijfsplan aan het samenstellen van uw eigen openingsbalans en het maken van uw eigen exploitatiebegroting. In zeven stappen maakt u uw eigen financieel bedrijfsplan.

Ook krijgt u zicht op uw maandelijkse inkomsten en uitgaven via een aparte liquiditeitsbegroting en kasstroomoverzicht. Het geeft u inzicht in de maandelijkse geldstromen binnen uw eigen bedrijf.

Ondernemers willen graag weten hoe de omzet zich ontwikkelt in het eigen bedrijf. Welke omzetgroepen doen het naar verhouding goed en welke minder goed? Betalen mijn klanten me tijdig? Speciaal voor ondernemers met deze vragen is een dashboard ontwikkeld. Zo houdt u ieder kwartaal op een eenvoudige manier zicht op financiële zaken binnen uw bedrijf.

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item added to cart.
0 items - 0,00