Vergelijkingstool Investeringsbeleid Banken

Bank

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

U heeft er wellicht nog nooit zo bij stil gestaan. Maar hoe duurzaam investeren uw bank, verzekeraar en pensioenfonds eigenlijk? Een belangrijke en uiterste relevante vraag. Want uw bank gebruikt uw spaargeld om te investeren in bedrijven. En uw verzekeraar belegt met uw verzekeringspremie. En uw pensioenfonds belegt uw pensioenpremie. Dus op zoek naar het antwoord op de duurzaamheidsvraag bij banken.

Er is een gratis vergelijkingstool beschikbaar die uitzoekt of uw geld niet gaat naar bedrijven die bijvoorbeeld mensenrechten schenden. Of bedrijven die betrokken zijn bij controversiële wapens. Of die uitzoekt dat uw geld niet naar bedrijven gaat die grote milieuschade veroorzaken of slecht omgaan met dierenwelzijn.

Deze vergelijkingssite onderzoekt negen duurzaamheidsthema’s die door alle ‘Fair Finance Guides’ wereldwijd worden onderzocht. Ook gaat de aandacht van het onderzoek uit naar een aantal sectoren waar grote uitdagingen liggen op het gebied van duurzaamheid.

Met deze vergelijkingssite kunt u precies zien hoe duurzaam uw bank,verzekeraar en pensioenfonds zijn. Bekijk dus de scores van de banken, verzekeraars en pensioenfondsen en trek zelf uw conclusies. Een goede tool dus om bewust uw bank te kiezen, verzekeraar of pensioenverstrekker te kiezen.

Klik hier om uw onderzoek naar het beleid van banken te starten.

Interesse in deze en overige Tools?

Meld u aan als gebruiker en krijgt onbeperkt toegang tot deze financiële portal.

Item added to cart.
0 items - 0,00